Payroll Business Partner (senior) (M/V)

Jij bent de payroll expert voor onze klanten. Je begeleidt hen van A tot Z in alles aangaande payroll en sociale wetgeving (met of zonder het internationale aspect). Je bent de enige contactpersoon voor je klanten (SPOC).

In dat kader beheer je het volledige dossier van de klant: de aansluiting bij de autoriteiten, complexe salarisberekeningen voor expats, split payrolls, bruto-netto berekeningen, loonkosten, vakantiegeld- en bonusberekeningen, advies over het Belgisch arbeidsrecht, etc.

Je kan rekenen op de steun van je collega's. Een topteam van 40 experts in internationale payroll, bereid om jou te helpen, als back-up of voor advies. Je komt regelmatig samen met Pro-Pay managers en collega's om elkaar te consulteren en te leren van elkaars ervaringen.

Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en je streeft naar kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen zal je klantenportefeuille beperkt gehouden worden.

Profiel

Ben jij onze proactieve en dynamische Business Partner met een passie voor payroll?

  • Je hebt bij voorkeur 3 jaar ervaring in payroll administratie en de ambitie om te groeien in je rol als Payroll Business Partner (inclusief advies en coördinatie).
  • Je spreekt vloeiend Engels (werktaal voor het merendeel van onze klanten), Nederlands en Frans.
  • Je haalt motivatie en energie uit het leveren van kwalitatieve, correcte diensten.
  • Je blinkt uit in administratie en accuraat werken en daarenboven heb je uitstekende communicatievaardigheden.
  • Als enthousiaste teamplayer werk je hard, maar kan je ook loslaten. Plezier op het werk is belangrijk.

Solliciteer online

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Motivatie (*)
Upload uw CV (*)

PDF / DOC / DOCX, max. 5 MB


+ Nog een bestand uploaden
Nog vragen over deze vacature?

CONTACTEER ONS

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK