"We zijn een kleine en leuke groep, iedereen kent elkaar. Dat is iets wat Pro-Pay uniek maakt. Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit en daarom helpen we onze klanten met alles. We werken met en voor hen van A tot Z. Deze manier van werken maakt dat wij continu bijleren en evolueren.

De mogelijkheid om van thuis uit te werken is voor mij ook belangrijke factor geweest. En natuurlijk zijn de bedrijfsfeestjes en -uitstappen heel plezant!"

 

Tom (Senior Manager) - 14 jaar bij Pro-Pay

"Als je passie hebt en bereid bent om je best te doen, dan is Pro-Pay de juiste plek voor jou. Als payroll business partner doe je alles voor je klanten. Je behandelt dagelijks een heleboel onderwerpen zoals sociale wetgeving, sociale zekerheid, bedrijfsvoorheffing, expats, etc. Wij zijn super professioneel en de beste op de markt!

Pro-Pay is ook een soort van tweede thuis voor mij. Ik voel me goed hier. Er wordt rekening gehouden met je talenten en interesses en je krijgt de kans om je te specialiseren en te groeien, wat erg motiverend werkt."
 

Yona - 6 jaar bij Pro-Pay

"Collega's hier komen op voor elkaar. Ons werk lijkt misschien repetitief, maar omdat je alles zelf doet, is het eigenlijk heel gevarieerd. Dat maakt de job leerrijk en motiveert je voortdurend om zelf na en mee te denken met je klanten. Door talrijke opleidingen blijf je geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen, die je gebruikt om hen nog beter bij te staan.

Er kunnen wel stressvolle momenten zijn, meestal aan het einde van de maand. Maar dat wordt gecompenseerd door de fijne werksfeer en de geweldige collega's."
 

Lien - 12 jaar bij Pro-Pay

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer meteen!

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK