Klantenbestand

wereldkaart-resized3

Belgische bedrijven met arbeiders, bedienden en zelfstandige zaakvoerders doen op de kennis van Pro-Pay beroep voor een doordachte uitbouw en foutvrije realisatie van hun loonbeleid, –administratie en/of -betalingen. 

 

Ook internationale bedrijven die werknemers in België te werk stellen behoren tot ons klantenbestand. Voor buitenlandse bedrijven is de Belgische arbeidsmarkt een onontwarbaar kluwen van fiscale en sociale regelgevingen die samenvloeien in het loon van hun werknemers in België. Concepten als vakantiegeld, 13de maand, educatief verlof, CO2 taks e.d. klinken hen exotisch in de oren, maar ze kunnen serieuze problemen opleveren voor wie er niet mee vertrouwd is. Ook loonformules als split salary, detachering, expats e.d. - typisch voor internationale bedrijven - vergen een diepgaande kennis van Belgische en internationale wetgeving.

 

Pro-Pay heeft een jarenlange ervaring en grondige expertise op het gebied van payroll management voor internationale werkgevers. Wij zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.