Getuigenissen

 


 

Amgen - Mevr. Ann Dhoore, HR Manager Belgium, Luxemburg & The Netherlands


"Wij werken samen met Pro-Pay sinds 2004. Doorheen de voorbije 6 jaren is deze relatie geleidelijk uitgebreid van louter salarisverwerking naar een veel verdergaande samenwerking.
Dank zij de competenties van onze dossierbeheerder, haar klantgerichtheid en flexibele ingesteldheid, hebben wij het wagenparkbeheer, employee benefit management en het opvolgen van alle afwezigheden inmiddels ook geoutsourced naar Pro-Pay. Onze dossierbeheerder, die twee maal per week bij ons op kantoor zit, lijkt intussen deel uit te maken van ons personeelbestand. Wij hebben ons dit nog geen moment beklaagd."

 

 

Doosan Benelux SA - Mevr. Daisy Korthout, HR Manager Headquarters


"Het uitbesteden van de loonadministratie naar Pro-Pay betekende een flinke tijdsbesparing voor het HR-team. We zijn er gerust in dat de veranderingen in de wetgeving door een team van experten opvolgd wordt. Wij als HR kunnen daardoor meer aandacht schenken aan het verbeteren van onze processen en beter de belangen van onze werknemers opvolgen."

 

 

FMC Chemical - Mr. Etienne Fondu, HR Manager Eurasia

 

"Mijn definitie van Pro-Pay? Een toegewijde, professionele payroll service provider."

 

 

Gambro - Mrs. Angela Gerome, Vice President Human Resources

 

"Wij werken met Pro-Pay voor onze loonsadmininstratie sinds januari 2008. Zij zijn steeds zeer professioneel en proactief bezig met onze complexe salaris structuur (lokale en pan-Europese functies, expats en lokale werknemers) en zij verzekeren ons steeds punctualiteit en accuraatheid in alle aspecten van hun werk. Het persoonlijk contact en de continuiteit in de dienstverlening, zorgt er voor dat wij ons steeds goed geinformeerd en ondersteund voelen. Wij kijken er naar uit om deze samenwerking verder te zetten in de toekomst.”

 

 

Häagen Dazs Belgium - Mrs. Maryse Guest, Directeur Human Resources

 

"Wij appreciëren vooral dat Pro-Pay altijd klaar staat om op een klantvriendelijke manier de problematiek van onze werknemers te behandelen. De pluspunten in onze samenwerking zijn het alert reageren op onze vragen en de parate kennis van hun vakgebied.”

 

 

Kenwood Electronics Belgium - Mr. Luc Gaudaen, Managing Director

 

"Toen wij enkele jaren geleden op zoek gingen naar een 'kwalitatief hoogstaand loonsecretariaat' viel onze keuze op Pro-Pay. Ondanks de complexiteit van onze payroll (wij zijn een multinationale onderneming met Japanse medewerkers en talrijke pan-Europese functies) is ons vertrouwen in Pro-Pay terecht gebleken.

Wij hebben ervaren dat wij altijd op hen kunnen rekenen voor een persoonlijke, correcte en snelle verwerking van onze volledige loonadministratie. Dat is een geruststellend gevoel, want payroll is een delicate materie waarin je best geen fouten maakt. Voor ons als Japanse producent van hoogkwalitatieve elektronica is dat een topprioriteit."

 

 

Komatsu Europe International - Mr. Naoki Kojima, Manager

 

"Komatsu waardeert vooral Pro-Pay's professionele en uiterst flexibele benadering. Dringende en last minute verzoeken worden altijd op tijd en correct afgewerkt. Hun adviezen zijn altijd nuttig en ze hebben blijkbaar een oplossing voor elk probleem. In één woord: professionals in payroll."

 

 

Thai Airways - Mrs. Sujitra Kespithaknont, Administrative and Accountant Supervisor

 

"Wij werken al verschillende jaren samen met Pro-Pay en we waarderen hun uitstekende service. Hun medewerkers zijn betrouwbaar, deskundig, efficiënt en vriendelijk. We zijn heel tevreden en we zetten onze samenwerking graag zo lang mogelijk verder."

 

 

Tom Desmet Bakkerijen - Mr. Tom Desmet, Zaakvoerder

 

"Ik ben zaakvoerder van een KMO met een 25-tal werknemers verspreid over 4 bakkerijen. De sociale administratie in België is een kluwen voor een werkgever zoals ik. Daarom verwacht ik van een loonsecretariaat meer dan alleen maar het gestandardiseerd berekenen van lonen. Een loonsecretariaat moet pro-actief met mij als werkgever meedenken, en suggesties doen wanneer de gelegenheid zich voordoet. Bij Pro-Pay begrijpen ze perfect wat ik bedoel. De samenwerking met mijn vaste dossierbeheerder verloopt prima. Daardoor besteed ik praktisch geen tijd aan mijn personeelsadministratie en heb ik meer tijd voor mijn eigen stiel, mijn bakkerij."