Niet slecht voor het buitenbeentje op de markt van loonadministratie in België. Dankzij onze expertise in internationale tewerkstelling zijn wij uitgegroeid tot dé referentie voor internationale bedrijven die in België personeel tewerkstellen. Meer en meer buitenlandse werkgevers vinden de weg naar Pro-Pay, waardoor ons aantal interne medewerkers ook gestegen is.

Een intern onderzoek bracht aan het licht dat een groot gedeelte van dit succes te danken is aan onze medewerkers. Het zijn stuk voor stuk mensen met een passie voor payroll. Er wordt hard gewerkt en we zorgen ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van de steeds veranderende wetgeving, maar er wordt evengoed plezier gemaakt. Een buitenlands uitstapje met het ganse team en een ongeëvenaard nieuwjaarsfeestje zijn onze traditionele, halfjaarlijkse evenementen. Ze zorgen voor een creatief, open en enthousiast team.

Wat de toekomst betreft zit Pro-Pay boordevol plannen en misschien is daar wel een rol voor jou in weggelegd! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde payroll consultants voor een interne functie bij Pro-Pay, of voor het externe Wings-team bij klanten. Op de vacaturepagina vind je meer details over deze functies.


Solliciteer online

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Motivatie (*)
Upload uw CV (*)

PDF / DOC / DOCX, max. 5 MB


+ Nog een bestand uploadenOm uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK